donderdag 9 augustus 2012

krov

Hallo volgers,
Deze kaart heb ik ingestuurd voor de wedstrijd van de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen.
De opdracht was een vakantiekaart maken. Wij zijn in Duitsland in het plaatjes Krov geweest. Op een regenachtige dag heb ik daar deze kaart gemaakt, genoeg inspiratie!
 Als details heb ik o.a. een stempel gebruikt van een ansichtkaart. Een fotootje van ons uitzicht in de gat van de letter 'R'. De Wegzijzer en tenslotte nog een tros druiven, wat herkenbaar voor deze streek is.
Kan met deze wedstrijd gratis entreekaartjes winnen voor de beurs in Den Bosch, maar als ik niet win ga ik toch want dat is wel zo leuk!
Groetjes Erna
5 opmerkingen:

 1. Prachtige gedaan Erna....heel apart!

  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee, zo'n vakantiekaart.
  Ik vind de naam van onze vakantiebestemming wel wat lang om zo'n kaart te maken.

  Groetjes,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een nare smaak in mijn mond van het plaatsje Krov, ik hoop dat jullie het wel fijn hebben gehad Erna.Je ontwerp voor de Knotsgekke Kaarten Dagen is in ieder geval prachtig en voor mij een winnaar hoor.Je hebt er iets heel moois van gemaakt.
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel blij met jou Erna ,maar je hoeft echt geen u tegen mij te zeggen hoor wijfie ,ik zie jou als mijn blogvriendin en als je u gaat zeggen ga ik me zzzzzooooo oud voelen je bent echt een schatje en ik wil je als mijn blogvriendinnetje niet missen, geniet van alle mooie dingen en maak mooie magnolia spulletjes, dingetjes en nog veel meer ,kom maar op je maakt zulke prachtige creaties
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Erna,

  Ik had er veel over gehoord, maar nog niet bekeken.
  Het is inderdaad een prijs waard.
  Een supermooie kaart!

  Groetjes t. Lian

  BeantwoordenVerwijderen